just loes voorjaar zomer 2018
Rove - Handcrafted accessories


 


Handgemaakte sieraden en accessoires van Rove

Toen Marieke Tinholt 1 december 2014 met het nieuwe handcrafted accessoires merk Rove startte had ze een overtuigend & helder doel voor ogen; een eigen creatief & unisex plan trekken in Nederland Modeland. Rove staat voor zwerven, reizen, ontdekken van schoonheid in een zoektocht naar verfijnde ideeen, welke worden verwerkt in de collectie. Marieke is sterk visueel ingesteld, zij observeert en werkt ideeën met passie uit. Bij iedere creatie houdt zij rekening met de functionaliteit.

Ervaar Rove

Vanaf dag 1 combineert zij verschillende stylen, kleuren, stoffen, leer met elkaar en deze gedurfde fusion vormt een basis van het merk Rove. Stoer met een romantische bohemian knipoog. Lief, met een edgy finish, maar altijd in een herkenbaar handschrift. Rove is een eigenzinnig accessoires merk voor zelfbewuste vrouwen & mannen. Nederlandse nuchterheid met internationale allure. Dat is precies wat Rove is!

Sorteer op:
 
Rove neon orange/pink - grey


OutOfStock
7.95

Rove fuchsia


InStock
7.95

Rove rusty orange


OutOfStock
7.95

Rove neon army


InStock
7.95

Rove cow


OutOfStock
7.95

Rove neon pink


InStock
7.95

Rove army


OutOfStock
7.95

Rove black and white


OutOfStock
7.95

Rove sugarcane


InStock
7.95

Rove jeans


OutOfStock
7.95

Rove aqua


OutOfStock
7.95

Rove grey brick


InStock
7.95

Rove light grey


OutOfStock
7.95

Rove, Dominique


InStock
22.95

 
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN