3 Maanden garantie    Niet goed, geld terug!     Dagelijks nieuwe artikelen    Binnen 14 dagen retour    Veilig betalen
 
just loes voorjaar zomer 2018
just loes voorjaar zomer 2018

 
Algemene voorwaarden Just Loes - gevestigd te Zoetermeer

Deze voorwaarden accepteert u bij het plaatsen van een bestelling via de webshop.


Bestelling en Betaling:

Bestellen kan via de webwinkel. U ontvangt een orderbevestiging via e-mail.

Na ontvangst van de orderbevestiging dient het bedrag z.s.m. te worden overgemaakt op rekening  NL82 ABNA 0457 9235 71 t.n.v. Just Loes onder vermelding van het ordernummer. De artikelen worden 8 dagen gereserveerd, Als binnen 8 dagen geen betaling is ontvangen, wordt een herinneringsmail gestuurd. Als hierop binnen 3 dagen geen betaling volgt, dan wordt de order geannuleerd.
Mocht u zich bedenken en de order willen annuleren dan graag dit via e-mail doorgeven aan: info@justloes.nl

Levertijd:

De sieraden en artikelen die op voorraad zijn worden zo spoedig mogelijk, met uitloop tot 2 weken ivm de tijd om de bestelde artikelen te maken (alles wordt door mijzelf gemaakt), verzonden na ontvangst van de betaling. Voor de sieraden in opdracht is de levertijd in overleg. Uw bestelling wordt verzonden via Postnl. Just Loes is niet aansprakelijk voor bij de post zoekgeraakte zendingen, tenzij er gekozen is voor de optie verzekerd verzenden.  Afhalen en contant betalen of betaling per pin is mogelijk op afspraak. Bij afhalen is het ook mogelijk vooraf te betalen per bank.

Verzendkosten:

Bij de zendingen binnen Nederland kan de keuze worden gemaakt uit een tarief van € 3,90 voor een onverzekerd brievenbuspakje (verantwoordelijkheid ligt bij de koper) of € 6,95 voor een verzekerd pakketje (verantwoordelijkheid ligt bij de verkoper). Op zendingen in de overige landen binnen de EU wordt €9,00 verpakkings- en verzendkosten per bestelling in rekening gebracht.
Just Loes is niet aansprakelijk voor zendingen die niet aankomen, tenzij verzekerd verzonden.

Retouren:

Retour van de sieraden en artikelen met opgaaf van reden binnen 14 dagen na ontvangst.
De sieraden en artikelen dienen ongebruikt, onbeschadigd, in originele staat en goed verpakt weer retour gestuurd te worden. Terugbetaling volgt binnen 8 dagen na goede ontvangst van de artikelen. Kosten en risico van het retour zenden zijn voor de koper.

Garantie:

Just geeft 3 maanden garantie op sieraden, horloges en overige accessoires. Het artikel zal indien compleet, kosteloos worden gerepareerd. Na deze 3 maanden zijn de reparatiekosten in overleg. De kosten en risico van het retour zenden zijn voor de koper.
De meeste sieraden zijn gemaakt van natuurlijke materialen en DQ metaal (dit is geen zilver of goud), houdt rekening met de inwerking van vocht, bodylotion en parfum (eerst drogen). De sieraden zijn niet bedoeld om mee te douchen, zwemmen, sporten en slapen. Het metaal kan dan verkleuren en dit valt niet onder de garantie. 

Privacy:

Just Loes zal uw persoonlijke gegevens en e-mail adres alleen gebruiken voor het afhandelen van de order. Uw gegevens zullen nooit aan derden worden doorgegeven of verkocht. 
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN